Alcoholvrije wijn

Bent u opzoek naar een lekkere alcoholvrije wijn? Wijn drinken is in veel landen van oudsher een typisch sociaal ritueel. Het is heel gebruikelijk om wijn bij de avondmaaltijd te drinken. Ook bij een kaasplankje mag een lekker wijntje natuurlijk ontbreken. Moet je de wijn dan laten staan als je geen alcohol mag of wilt drinken? Nee hoor! Er zijn tegenwoordig steeds meer alcoholvrije wijnen verkrijgbaar. WijnExpress biedt momenteel keuze uit meer dan 80 hoede alcoholvrije wijnen. Test het zelf en geniet van de meest smaakvolle wijn zonder alcohol. Proost!

✓ Gerenommeerde wijnhuizen ✓ Professioneel advies ✓ Aantrekkelijk geprijsd

✓ Voor 17:00 besteld? Morgen in huis!

Wijn zonder alcohol

Alcoholvrije wijn is gedealcoholiseerde wijn. Dat wil zeggen dat er speciale technieken zijn gebruikt om de alcohol aan de wijn te onttrekken. Tijdens dat proces verdwijnt er wat van de body, maar blijft er wel veel karakter en aroma behouden. Doordat alcohol normaal gesproken ook het zoete en fruitige van wijn maskeert, smaakt wijn zonder alcohol vaak wat lichter en heeft het een iets zoetige indruk. Wijn zonder alcohol bevat bovendien tot wel 60% minder calorieën in vergelijking met gewone wijn.

In Nederland geldt dat alcoholvrije 0.0 wijn maximaal 0,5% alcohol mag bevatten. Als je echt alleen wijn zonder alcohol mag of wil drinken, let dan goed op het alcoholpercentage dat bij het product vermeld staat en kies alleen voor zuiver 0,0% wijnen of Halal gecertificeerde wijnen.

WijnExpress biedt een indrukkend assortiment met alcoholvrije wijnen. Daarbij heb je de keuze uit alcoholvrije witte wijn, alcoholvrije rode wijn en alcoholvrije rosé wijn. 

Alcoholvrije rode wijn

Hou je van rode wijn, maar wil je geen alcohol drinken? Kies dan voor alcoholvrije rode wijn, ofwel 0.0 rode wijn.

Alcoholvrije witte wijn

Hou je van witte wijn, maar wil je geen alcohol drinken? Kies dan voor alcoholvrije witte wijn, ofwel 0.0 rode wijn.

Alcoholvrije rosé

Hou je van rosé maar wil je geen alcohol drinken? Kies dan voor alcoholvrije rosé wijn, ofwel 0.0 rosé wijn.

Alcoholvrije wijn online kopen

Het maakt niet uit of je nu de voorkeur geeft aan een lekkere alcoholvrije rode wijn, alcoholvrije rosé of een alcoholvrije witte wijn. Bij WijnExpress koop je je favoriete alcoholvrije 0.0 wijn gemakkelijk en veilig online! Al onze alcoholvrije wijnen zijn per stuk te bestellen en worden veelal dezelfde werkdag nog verzonden. Mocht je nog vragen hebben over alcoholvrije wijnen, neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. We staan je graag te woord!