Beste Wijnexpres klanten,

Het is ons allen niet ontgaan maar het coronavirus grijpt ook in Nederland om zich heen, dit betekent extra maatregelen vanuit het RIVM waar wij ons nadrukkelijk aan houden.

Nu we bijna kunnen spreken van een Lock down in Nederland, kunnen wij u gelukkig wel geruststellen. Wijn Express verzorgt u ook in deze tijden van uw wijnen. Natuurlijk gaat dit gepaard met de richtlijnen en maatregelen van het RIVM.

Bezorging

Wat betekent dit voor de bezorging van uw wijnen? Wij bij Wijn Express doen er alles aan om samen met heel Nederland het coronavirus in te dammen. Uw wijnen worden met extra maatregelen verpakt, verstuurd en bezorgd. Zo maken bij dit proces gebruik van handschoenen en andere voorzorgsmaatregelen. Natuurlijk geldt juist nu ook, gratis thuisbezorgd vanaf €50,-. Wij blijven tot nu toe gewoon samen werken met de bezorgingsdienst PostNL. Zij nemen net als wij alle richtlijnen en maatregelen zeer serieus om zo verdere verspreiding te voorkomen.

Om u nogmaals gerust te stellen, het virus kan niet via pakketten doorgegeven worden en de bezorgers zijn op de hoogte, hoe zij in deze situatie moeten handelen, hoe ze gezond moeten blijven en te werken met uiterste hygiëne. Dit betekent ook dat u geen fysiek contact zal hebben, en de bezorger voldoende afstand bewaard.

Mocht u zelf klachten hebben die wijze op een eventuele besmetting dan bieden wij en PostNL u de mogelijkheid aan om het pakket voor de deur te laten neer zetten. Zodat u niet in aanraking met de chauffeur zal komen.

Bevoorrading

Wij hebben van al onze wijnen nog ruim voldoende op voorraad. De leveringen vanuit onze leveranciers gaan, volgens strikte hygiënevoorschriften vooralsnog gewoon door. Ook hierbij worden weer de richtlijnen van het RIVM gevolgd.

Bereikbaarheid

Wij houden vooralsnog dezelfde openingstijden en bezorgtijden aan zodat u gewoon ons kunt blijven bereiken en u kunt rekenen op uw wijn aan huis.

Mocht u nog met vragen zitten of heeft u andere mededeling of melding voor ons, laat het ons weten!

Namens Didier en Paul Heemskerk

Allereerst heeft dit nare virus vreselijke effecten op de volksgezondheid. Zoals gezegd nemen  

wij onze verantwoordelijkheden hierin om de verspreiding zoveel mogelijk te beperken. Evenals op economisch vlak zullen wij en vele mede-ondernemers met ons, de effecten gaan voelen. Wij hopen dat u het vertrouwen in ons houdt en dat u, met de maatregelen die wij getroffen hebben, uw wijn bij ons zal blijven bestellen.

Wij drukken u op het hart, zorg goed voor uzelf en elkaar. Alleen samen kunnen we dit nare virus de kop in drukken. Laten we hopen dat we hier gezamenlijk zo snel mogelijk uit gaan komen.

Met vriendelijke groet,

Didier en Paul Heemskerk