Wilt u genieten van een heerlijke wijn die puur natuur is en die op een milieuvriendelijke manier is gemaakt, dan kunt u biologische wijn bestellen bij Wijn-Express. In ons ruime assortiment aan heerlijke rode wijnen, witte wijnen, rosé wijnen en mousserende wijnen, hebben wij ook een aantal biologische wijnen opgenomen. Verantwoord genieten: daarvan bent u dan verzekerd!

Witte, rode, rosé en mousserende Franse wijn bestellen

Frankrijk is uiteraard nog steeds een van ’s werelds grootste wijnproducenten. Het is dan ook niet verrassend dat veruit het grootste deel van ons uitgebreide assortiment Franse kwaliteitswijnen van gerenommeerde wijnhuizen omvat. Bij ons kiest u gemakkelijk uit:

  • Witte wijn (onder andere Chardonnay, Sauvignon Blanc en Pinot Blanc)
  • Rode wijn (onder andere Shiraz, Merlot en Grenache Noir)
  • Rosé wijn (onder andere Grenache en Carignan)
  • Mousserende wijn (onder andere Brut en Campagne)

Advies over Franse wijn die bij u past

Twijfelt u welke Franse wijn u het beste kunt bestellen? Bij Wijn-Express voorzien wij u graag van een passend advies. U vertelt van welke smaak u houdt, wij zoeken er een passende wijn bij. Zo weet u zeker dat u een Franse wijn gaat bestellen die goed aansluit bij waar u normaal gesproken van houdt.

Ook voor zorgvuldig samengestelde wijnpakketten

Wilt u zich eens laten verrassen? En wilt u meerdere wijnen tegelijk ontvangen? Dan kunt u er ook voor kiezen en wijnpakket te laten bezorgen. In ons assortiment kunt u verschillende zorgvuldig samengestelde wijnpakketten bestellen, die onder andere gevuld zijn met Franse wijn. Wilt u meer weten over onze wijnen of over onze voorwaarden? Voor meer informatie kunt u altijd bellen naar +31 (6) 5555 91 94.

Neem hier eens een kijkje

Italiaanse wijn bestellen |
Online wijn webshop |
Port online bestellen