Garantie

Is uw wijn niet in orde?
In een uitzonderlijk geval kan de wijn door een onjuiste botteling sneller bederven en dus “kurk” bevatten. Een wijn met “kurk” betekent niet per definitie dat er een kurk in het glas drijft, zoals wel wordt gedacht. Kurk is een afwijkende smaak van wijn die wordt veroorzaakt door besmetting met een bacterie of schimmel. Kenmerkend voor een wijn met “kurk” is een muffe en chemische geur, tevens smaakt de wijn bitter.

Vermoedt u dat u een wijn van ons heeft ontvangen met ”kurk”? Vaak blijft het bij 1 fles. We willen u daarom vragen om eerst nog een fles te proberen, voordat u contact met ons opneemt. Wanneer de tweede fles wel in orde is, dan zullen we u een creditfactuur toesturen voor de verkeerde fles. Mocht de tweede fles ook niet in orde zijn, dan kunt u via onderstaande link contact met ons opnemen. Vervolgens gaan wij samen met u op zoek naar een passende oplossing.

Is uw wijn niet in orde?

Een wijn kan door onjuiste botteling sneller bederven en 'kurk' bevatten. Denkt u dat het bij u het geval is? Neem via onderstaande knop contact op.

Garantie

De wettelijke garantie is van toepassing op al onze wijnen! Mocht een wijn dus 'kurk' bevatten, dan kan deze geretourneerd worden! U heeft altijd recht op een goed product!