Wijn-Express heeft maar één doel en dat is zorgen dat alle wijnliefhebbers in Nederland een heerlijk glas wijn kunnen drinken. Wij concentreren ons dan ook maar op één ding: Topwijnen aanbieden tegen enorm lage prijzen! Dankzij een scherp inkoopbeleid en een uiterst efficiënte bedrijfsvoering kunnen wij dit realiseren. Bij ons geen dure vertegenwoordigers of deelnames aan wijnevents. Het grote voordeel van al deze besparingen is dat wij voor u de prijzen laag kunnen houden.

 

De lekkerste wijnen bij u thuis, zonder de deur uit te hoeven gaan

Slepen met wijndozen? Dat is bij ons niet nodig! 24 uur per dag kunt u op Wijn-Express uw order plaatsen en binnen 48 uur heeft u uw wijn in huis door onze persoonlijke bezorging (mits u binnen het gebied valt). Het enorme assortiment dat wij in onze wijnkelder voor u tot beschikking hebben bestaat uit meer dan 100 verschillende wijnen. Deze wijnen zijn afkomstig uit toonaangevende wijngebieden binnen Europa. Zowel (bio) wijnen, prosecco, champagne als port kunt u bij Wijn-Express bestellen voor spectaculair lage prijzen. Ook voor advies bij het maken van de lekkerste en meest bijpassende keuze staan wij voor u klaar.

 

Onze historie

In 2017 zijn we begonnen, vader Paul en zoon Didier startten samen een onderneming.

Paul heeft ervaring van ondernemen, al meer dan 45 jaar is hij werkzaam in de delicatessewereld, toch is hij nog steeds op zoek naar nieuwe smaken en ontwikkelingen binnen de delicatessewereld. Zijn grote passie voor wijn heeft tot een aanzienlijke kennis geleid. Paul houdt zich bezig met ideale smaakcombinatie tussen wijn en tapas, kazen en andere heerlijke producten. Dit wil hij delen met wijnliefhebbers via Wijn-Express.

Didier is een jonge ondernemer en heeft het ondernemerschap dus niet van een vreemde. Hij beschrijft zijn gedrevenheid en de kennis van de huidige maatschappij als grootste krachten. Dit wil hij delen met wijnliefhebbers via Wijn-Express.

Samen willen wij, Paul en Didier, onze liefde voor wijn met alle wijnliefhebbers van Nederland delen!