Port online bestellen Vught

Wist u dat u bij een wijnspecialist als Wijn-Express ook gemakkelijk port online kunt bestellen? Deze bijzondere wijnsoort hebben wij naast rode wijn, witte wijn, rosé wijn en mousserende wijn in ons assortiment opgenomen. Heerlijk voor wanneer u een avondje wilt ontspannen na een zware werkweek. Of als u gewoon heerlijk wilt genieten met vrienden, familie of uw geliefde.

Port van Kopke online bestellen bij Wijn-Express

Wat is port eigenlijk? Port is een versterkte wijn uit Portugal. De wijn is stevig en bevat meer suiker en meer alcohol dan gewone wijn. Bij Wijn-Express kunt u gemakkelijk diverse soorten port van gerenommeerd portproducent Kopke online bestellen. Kopke is het oudste porthuis ter wereld dat nog steeds port produceert. Kies bijvoorbeeld voor:

  • Kopke – Fine Ruby Port no. 59
  • Kopke – Fine Tawny Port no. 18
  • Kopke – Fine White Port no. 99

Sherry bestellen? Dat kan ook!

Liever sherry online bestellen in plaats van port? Dat kan ook bij Wijn-Express! Sherry is een wijn gemaakt wordt in de Jerez de la Frontera in Andalusië (Spanje). De Osborne – Sherry Pedro Ximinex is bijvoorbeeld een heerlijke zoete, diepe en harmonieuze dessertwijn, met tonen van rozijnen, pruimen en melasse.

Gratis thuisbezorgd vanaf €50,-

Plaats de gewenste wijn in uw winkelmand en betaal gemakkelijk via iDEAL, PayPal of Mastercard. Bestelt u voor meer dan €50,- in onze webshop? Dan bezorgen wij uw bestelling geheel gratis! Wilt u meer informatie over ons assortiment of een persoonlijk advies ontvangen? Bel dan naar het telefoonnummer +31 (6) 5555 91 94.

Neem hier eens een kijkje

Proefpakket wijn |
Rode wijn pakket |
Spaanse wijn bestellen