Proefpakket wijn Vught

Vindt u het ook zo heerlijk om verschillende wijntjes te proeven en heeft u er daarom behoefte aan een proefpakket met diverse soorten wijn te bestellen? Bijvoorbeeld op een gezellige zaterdagavond met vrienden? Of tijdens en zelfgeorganiseerde high-wine met familie? Met de professioneel samengestelde wijnpakketten van Wijn-Express maakt u van elke avond een feestje.

Wat vindt u in een proefpakket wijn?

Bij Wijn-Express hebben wij diverse soorten wijnpakketten samengesteld. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een wijnpakket met verschillende soorten rode wijn of voor een proefpakket met verschillende soorten witte wijn. Liever een combinatie van beide? In ons assortiment vindt u ook wijnpakketten met zowel witte als rode wijn. Om u de keuze te vergemakkelijken, hebben wij sommige pakketten al op smaak gesorteerd:

Uitgebreide beschrijving op de website

Wij kunnen het ons voorstellen dat het alsnog lastig is om een keuze te maken. Daarom hebben wij op de website bij elk wijnpakket een uitgebreide beschrijving staan. Op die manier kunt u direct meer lezen over de verschillende soorten wijn die u vindt in het proefpakket.

Profiteer van aantrekkelijk geprijsde wijn

Een proefpakket met wijn bestellen duur? Helemaal niet! Bij Wijn-Express concentreren wij ons op één ding: topwijnen aanbieden tegen lage prijzen. Omdat wij zeer scherp inkopen, kunnen wij de wijnen uit ons assortiment tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden. Bestel daarom vandaag nog! Liever eerst wat meer informatie of een persoonlijk advies ontvangen? Via +31 (6) 5555 91 94 spreekt u direct met een van onze medewerkers.

Neem hier eens een kijkje

Rode wijn pakket |
Spaanse wijn bestellen |
Wijn bestellen goedkoop